04-neurofeedback

Zoeken naar het optimum van je functioneren

Zoeken naar het optimum van je functioneren

Hoe ga ik om met stress? Hoe blijf ik optimaal en efficiënt presteren zonder dat mijn gezondheid en kwaliteit van leven er onder leidt. Het zoeken naar balans houdt veel mensen bezig. Het is de mens eigen steeds grenzen te willen verkennen, te zoeken naar de mogelijkheden van het fysiek, geestelijk en mentaal functioneren. 

De Peak Performance Training is een methode die de wisselwerking tussen lichaam en geest beïnvloed door het opladen van de mentale en emotionele batterij. Gezonde spanning zorgt ervoor dat we alert en scherp zijn en presteren. Peak Performance Training helpt je topprestaties te leveren. Veel topsporters, artiesten en managers maken dan ook gebruik van Peak Performance Training.

 

Wanneer mensen zich succesvol voelen, zijn ze:

Zelfverzekerd

Ongedwongen

Spontaan

In een staat van innerlijke rust

Alert en scherp van geest

Energiek

Geconcentreerd

Optimistisch

Goedgehumeurd

Peak Performance Training met neurofeedback bevordert de innerlijke rust en helpt chronische angsten te overwinnen en ongewenste gedrags- of gedachtenpatronen te doorbreken. Het harmoniseert de hersenen, ontspant het lichaam en vermindert stress. Neurofeedback verbetert de kwaliteit en de diepte van de slaap, wat bijdraagt aan een beter lichamelijk herstel en aan het concentratievermogen. Door het geven van ‘feedback’ worden de hersenen gestimuleerd zich te reorganiseren en transformeren. De aanwezige verstandelijke vermogens worden zo beter benut en ontwikkeld. Peak Performance Training bevordert zo je alertheid, creativiteit en probleemoplossend vermogen voor een optimaal functioneren.

 

Stress en ingrijpende gebeurtenissen in het leven zijn veelal onvermijdelijk, maar van belang is hoe je ermee omgaat. Het vereist, inzicht, zelfreflectie, training, een stimulerende omgeving, het maken van de juiste keuzes en het grijpen van kansen om tot ontplooiing te komen. De fysieke, mentale en emotionele stabiliteit heeft hierop een bepalende invloed.

Stress en ingrijpende gebeurtenissen in het leven zijn veelal onvermijdelijk, maar van belang is hoe je ermee omgaat. 

Wil je meer informatie?

Of een afspraak maken?

Contact