01-contact

Contact

Kom in contact met

drs. Rob Slootman

Wil je meer info, stuur me dan even een mail.

  BrainExcel is gevestigd aan de Stadsring 250 in Amersfoort op ca. 12 minuten loopafstand van het Centraal Station of in 5 minuten per bus (drie haltes). De praktijk bevindt zich nabij het centrum van Amersfoort. Er is betaalde parkeergelegenheid om de hoek in parkeergarage Soeverein (onder de Plus supermarkt) of parkeergarage Koestraat.

  Kamer van Koophandel Gooi- en Eemland
  32122617

  BIG-registratie
  69054088325

  AGB-code zorgverlener
  94-005036

  AGB-code praktijk
  94-055187

  Routebeschrijving per auto vanuit richting Utrecht

  Via de A28 neem je de afrit Amersfoort-Zuid/Maarn, richting Amersfoort. Ga hierna bij de verkeerslichten rechtdoor richting Centrum en volg deze Leusderweg tot het eind, waar je bij een rotonde komt (Julianaplein). Hier ga je rechtdoor (tweede afslag). Bij de eerstvolgende verkeerslichten (bij supermarkt Plus) ga je rechtsaf (Stadsring). Bij de daarop volgende verkeerslichten sla je linksaf naar de Kleine Haag (je ziet het pand dan al aan je linkerhand op nummer 250). Om betaald te parkeren volg je hier de borden voor parkeergarage Koestraat. Als je de parkeergarage uitloopt kun je het beste rechts om de winkels (Bristol) heen lopen en via het park naar Stadsring 250 lopen. Na een druk op de bel (kies optie BRAINEXCEL) word je binnen gelaten. N.B. Een eventueel tweede parkeermogelijkheid is de (grotere) parkeergarage onder de Plus supermarkt.

  Vanuit richting Oost (Hoevelaken)

  Als je richting Centrum aanhoudt, kom je Amersfoort binnen via de Hogeweg, overgaand in Stadsring. Na de Esso aan je linkerhand passeer je het parkje met kasteel Monnikendam aan je rechterhand. Ga hierna bij het stoplicht rechtsaf (Kleine Haag). Om betaald te parkeren volg je de borden naar parkeergarage Koestraat. Voor vervolg zie hierboven.

  Vanuit richting Noord-West (Bunschoten/Soest)

  Als je richting Centrum aanhoudt kom je Amersfoort binnen via de Amsterdamseweg, onder het viaduct door overgaand in Stadsring. Vanaf dit viaduct ga je bij het vierde verkeerslicht linksaf naar de Kleine Haag (je ziet het pand dan al aan je linkerhand op nummer 250). Om betaald te parkeren volg je hier de borden naar parkeergarage Koestraat. Voor vervolg zie hierboven.

  Looproute vanaf Centraal Station

  De praktijk ligt op ca. 12 minuten lopen van het Centraal Station Amersfoort. Verlaat het station via de centrale uitgang en steek ter hoogte van de taxistandplaatsen de straat over via het zebrapad, ga linksaf. Vervolg het voetpad tot aan de kruising met de Vlasakkerweg (café Te Pas). Hier ga je rechtsaf tot de eerstvolgende kruising (Utrechtseweg), ga linksaf. Na 100 m. rechtsaf naar de Zonnehof die je tot aan het eind uitloopt. Als je hier linksaf gaat langs de supermarkt Plus kom je op de Stadsring uit. Deze steek je over bij het voetgangerslicht. Ga rechtsaf en vervolg je weg via het voetpad door het park. Na ca. 100 m. kom je aan het eind van het voetpad bij Stadsring 250 uit. Na een druk op de bel (kies optie BRAINEXCEL) wordt je binnen gelaten.