voorbeeldbos.jpg

Route

BrainExcel - Praktijk voor Neurofeedback en Psychologische Hulpverlening
Stadsring 250
3811 HS Amersfoort


Routebeschrijving per auto vanuit richting Utrecht:

Via de A28 neemt u de afrit Amersfoort-Zuid/Maarn, richting Amersfoort. Ga hierna bij de verkeerslichten rechtdoor richting Centrum en volg deze Leusderweg tot het eind, waar u bij een rotonde komt (Julianaplein). Hier gaat u rechtdoor (tweede afslag). Bij de eerstvolgende verkeerslichten (bij supermarkt Plus) gaat u rechtsaf (Stadsring). Bij de daarop volgende verkeerslichten slaat u linksaf naar de Kleine Haag (u ziet het pand dan al aan uw linkerhand op nummer 250). Om betaald te parkeren volgt u hier de borden voor parkeergarage Koestraat. Als u de parkeergarage uitloopt kunt u het beste rechts om de winkels (o.a. Bristol) heen lopen en via het park naar Stadsring 250 lopen. Na een druk op de bel (kies optie BRAINEXCEL) wordt u binnen gelaten. N.B. Een eventueel tweede parkeermogelijkheid is de (grotere) parkeergarage onder de Plus supermarkt.

 

Vanuit richting Oost (Hoevelaken):

U houdt richting Centrum aan en komt Amersfoort binnen via de Hogeweg, overgaand in Stadsring. Na de Esso aan uw linkerhand slaat u bij het derde verkeerlicht rechtsaf (Kleine Haag) nadat u het park met kasteel Monnikendam gepasseerd bent. Om betaald te parkeren volgt u hier de borden naar parkeergarage Koestraat. Voor vervolg zie hierboven.

 

Vanuit richting Noord-West (Bunschoten/Soest):

U houdt richting Centrum aan en komt Amersfoort binnen via de Amsterdamseweg, onder het viaduct door overgaand in Stadsring. Vanaf dit viaduct slaat u bij het vierde verkeerslicht linksaf naar de Kleine Haag (u ziet het pand dan al aan uw linkerhand op nummer 250). Om betaald te parkeren volgt u hier de borden naar parkeergarage Koestraat. Voor vervolg zie hierboven.

 

Looproute vanaf Centraal Station:

De praktijk ligt op ca. 12 minuten lopen van het Centraal Station Amersfoort. Verlaat het station via de centrale uitgang en steek ter hoogte van de taxistandplaatsen de straat over via het zebrapad. U slaat linksaf en vervolgt het voetpad tot aan de kruising met de Vlasakkerweg (café Te Pas). Hier gaat u rechtsaf tot de eerstvolgende kruising (Utrechteseweg), waar u linksaf gaat. Na 100 m. slaat u rechtaf naar de Zonnehof die u tot aan het eind uitloopt. Hier gaat u linksaf langs de supermarkt Plus en komt dan uit op de Stadsring. Bij de verkeerslichten steekt u over en slaat u rechtsaf. Vervolg uw weg via het voetpad door het park. Na ca. 100 m. komt u aan het eind van het voetpad bij het Stadsring 250 uit. Na een druk op de bel (kies optie BRAINEXCEL) wordt u binnen gelaten.