voorbeeldwolken.jpg

Route

BrainExcel - Praktijk voor Neurofeedback en Psychologische Hulpverlening
Stadsring 250
3811 HS Amersfoort


Routebeschrijving per auto vanuit richting Utrecht:

Via de A28 neem je de afrit Amersfoort/Leusden-Zuid en volg je richting Amersfoort over de Arnhemseweg die bij een spoorwegovergang overgaat in de Kersenbaan. Aan het eind hiervan bij de verkeerslichten rechtsaf richting Centrum volgen, waar je bij een rotonde komt (Julianaplein). Hier ga je rechtdoor (tweede afslag). Bij de eerstvolgende verkeerslichten (bij supermarkt PLUS) ga je rechtsaf (Stadsring). Bij de daaropvolgende verkeerslichten sla je linksaf naar de Kleine Haag (je ziet het pand dan al aan je linkerhand op nummer 250). Om betaald te parkeren volg je hier de borden voor parkeergarage Koestraat. Als je de parkeergarage uitloopt kun je het beste rechts om de winkels (Bristol) heen lopen en via het park naar Stadsring 250 lopen. Na een druk op de bel (kies optie BRAINEXCEL) word je binnen gelaten. N.B. Een eventueel tweede parkeermogelijkheid is de (grotere) parkeergarage onder de PLUS supermarkt aan de overkant van de Stadsring.

 

Vanuit richting Oost (Hoevelaken):

Als je richting Centrum aanhoudt, kom je Amersfoort binnen via de Hogeweg, overgaand in Stadsring. Na de Esso aan je linkerhand passeer je het parkje met kasteel Monnikendam aan je rechterhand. Ga hierna bij het stoplicht rechtsaf (Kleine Haag). Om betaald te parkeren volg je de borden naar parkeergarage Koestraat. Voor vervolg zie hierboven.

 

Vanuit richting Noord-West (Bunschoten/Soest):

Als je richting Centrum aanhoudt kom je Amersfoort binnen via de Amsterdamseweg, onder het viaduct door overgaand in Stadsring. Vanaf dit viaduct ga je bij het vierde verkeerslicht linksaf naar de Kleine Haag (je ziet het pand dan al aan je linkerhand op nummer 250). Om betaald te parkeren volg je hier de borden naar parkeergarage Koestraat. Voor vervolg zie hierboven.

 

Looproute vanaf Centraal Station:

De praktijk ligt op ca. 12 minuten lopen van het Centraal Station Amersfoort. Verlaat het station via de centrale uitgang en steek ter hoogte van de taxistandplaatsen de straat over via het zebrapad, ga linksaf. Vervolg het voetpad tot aan de kruising met de Vlasakkerweg (café Te Pas). Hier ga je rechtsaf tot de eerstvolgende kruising (Utrechteseweg), ga linksaf. Na 100 m. rechtaf naar de Zonnehof die je tot aan het eind uitloopt. Als je hier linksaf gaat langs de supermarkt Plus kom je op de Stadsring uit. Deze steek je over bij het voetgangerslicht. Ga rechtsaf en vervolg je weg via het voetpad door het park. Na ca. 100 m. kom je aan het eind van het voetpad bij Stadsring 250 uit. Na een druk op de bel (kies optie BRAINEXCEL) wordt je binnen gelaten.