voorbeeldwolken.jpg

Neurofeedback wordt ook ingezet om prestaties te verbeteren bij topsporters, artiesten en steeds vaker ook bij managers. Lees hier meer over op deze site onder "Peak Performance Training".

Neurofeedback heeft bewezen een oplossing te kunnen bieden bij het verminderen of verhelpen van een diversiteit aan klachten van zowel psychische, emotionele als psychosomatische aard. Voor een overzicht kijk onder "Bij welke klachten".

Behandelingen worden door uw ziektekostenverzekering vergoed onder Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) en bij BrainExcel onder Generalistische Basis GGZ. Kijk hiervoor op deze site onder "Kosten". Kinderen tot de leeftijd van 18 jaar vallen sinds 01-01-2015 voor de GGZ niet meer onder de polis van hun ouders, maar onder de gemeentelijke jeugdzorg. BrainExcel heeft hiervoor geen contract (meer) met de gemeente Amersfoort (regio Eemland). Voor de behandeling van kinderen geldt het particuliere tarief.

Jazeker, neurofeedback is ook geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 4  à 5 jaar. Voorwaarde is eigenlijk alleen dat het kind gedurende een half uur naar een film/video kan kijken. Lees er meer over op deze site onder "Kinderen".